Showing & instead of % in message

Author: juerg.fross@teamspirit.ch (jfro)

Hi all

We have the following message defined:

"Result of the calculation %%$result%%% % has to be prooved".

The value of 84.25 in $result produced in Uniface 8 the message "Result of the calculation 84.25 % has to be prooved"

In Uniface 9.4 the message looks like this: "Result of the calculation 84.25 & has to be prooved".

Is this a uniface-bug? Does anybody have any idea how to solve this?

Thanks a lot

Juerg

 

6 Comments

  1. Think there was something documented that "%% " (2% and a space) will become a single "%"


    Author: ulrich-merkel (ulrichmerkel@web.de)
  2. Hello Uli

    How do you think I can get again my %-sign in the message?

    Thanks!

    Jürg


    Author: jfro (juerg.fross@teamspirit.ch)
  3. Hi Jürg,

    I just tried my suggestion and found that & does not occur in our 9.4.01.02 (R121 1214_1) environment.

    Looks like there is a patch for it already available


    Author: ulrich-merkel (ulrichmerkel@web.de)
  4. Hello Uli,

    just see my post - this bug should be solved in patch R119 (for Uniface 9.4).

    Zden?k


    Author: sochaz (zdenek.socha@fullsys.cz)
  5. looks like you sent the post while I was formulating my answer for Jürgs Question "How to ..."


    Author: ulrich-merkel (ulrichmerkel@web.de)
  6. Hi Juerg,

    I think, this is a Uniface BUG 29383:  R116/P225: "Percent sign is displayed as Ampersand in message" and this is solved in patch R119. Give it a try.
     

    Regards,
    Zdenek


    Author: sochaz (zdenek.socha@fullsys.cz)